Bemutatkozunk

Köszöntünk oldalunkon!

2002 óta foglalkozunk esküvői meghívókkal.

Bemutatkozhatnánk úgy, hogy felsoroljuk milyen szakmai díjakat kaptunk az elmúlt években (Kiváló Magyar Tartalom, Felhasználóbarát Honlap), vagy leírhatnánk, hogy folyamatosan bővül a csapatunk, netán azt, hogy azért dolgozunk, hogy a lehető legtöbb terhet levegyük a válladról.

Csakhogy nekünk nem a címek, és a hangzatos mondatok a fontosak.

Te vagy a fontos! Az, hogy maradéktalanul elégedett legyél velünk. Az, hogy majd úgy gondolj ránk, hogy mi voltunk azok, akik akkor segítettek Neked, amikor szükséged volt ránk. Rengeteg ötletünk, megoldásunk van arra, hogy kényelmesebbé, nyugodtabbá tegyük azt a napot, amikor mindennek tökéletesnek kell lennie. 

Nálunk számtalan mintából, könnyedén kiválaszthatod az esküvői meghívódat, és a hozzá illő szöveget vagy idézetet. Megmondhatod, milyen betűtípussal és milyen színnel nyomtassunk rá és alig pár kattintással megrendelheted az egyedi meghívódat. 

Mivel folyamatosan bővítjük azon termékeink körét, melyek hasznosak lehetnek Neked, így az esküvői kellékek mellett találsz a honlapunkon keresztelő meghívókat, ültető kártyákat, sőt - a téli időszakban - céges év végi üdvözlőlapokat is.

Neked miben segíthetünk? 

Kattints, és állítsd össze a tökéletes esküvői meghívódat!

Kellemes időtöltést kíván:

A Meghívódiszkont Kft. csapata