Esküvői meghívók

 • Akvarell

  Matt törtfehéres, ekrüs papírból készült meghívó, melyet lila és zöld virágmotívum díszít. A nyitási pont felett sötétlila organza masnival. A meghívó egyetlen, 3 részbe hajtogatott lapból áll, nincs külön betétlapja.

  380 Ft

 • Levendulamező

  Gyöngyház törtfehér/ekrü borítóból felül kihúzható betétlapból áll ez a levendula mintával ellátott meghívó. A betétlap közepe kilátszódik a borítóból, ezért célszerű a neveket erre a részre helyezni. A betétlap kihúzását lila organza szalag segíti.

  380 Ft

 • Francia titok

  Törtfehér színű, nagyon különleges meghívó, mely egy dombornyomott, lézervágott dobozkából áll, melynek a tetejét selyemszalag köti össze. Benne pedig egy egyoldalas, dombornyomott, gyöngyházasan csillogó betétlap feltekerve. A meghívó dobozát kiterített állapotban szállítjuk, összeállítás nélkül.

  410 Ft

 • Grillázs

  Modern és elegáns meghívó, mely egy törtfehér, lézervágott borítóból áll, benne egy felnyitható kartonbarna betétlappal. A borítót és a belsőt egy törtfehér selyemszalag fogja össze a tetején.

  510 Ft

 • Rózsalevél

  Ekrü-bordó színvilágú virágos meghívó, mely egy dombornyomott összahajtogatható tokból áll, belül egyoldalas, szintén virágmintás betétlappal. A borítót rózsaszín selyemszalag fogja össze kívül, melyre egy kis papírcímke kerülhet a címzett nevével. Külön boríték nem tartozik hozzá!

  410 Ft

 • Japán cseresznye

  Gyöngyház krém színű felnyitható tasakban egyoldalas gyöngyház krém színű betétlap. A tasak elején barackos-rózsaszínes virágminták, illetve a nyitási pontnál egy ráragasztott arany színű dísz található, barackos-rózsaszínes szalaggal. A betétlapnak csak az első oldala nyomtatható, a hátoldala fehér.

  380 Ft

 • Vonalkód

  Abszolút modern, letisztult ízlésvilágú meghívó, mely egy harmonikaszerűen összehajtogatott lapból áll, alján fekete és lila csíkozással. Összehajtogatott állapotban egy papírgyűrű fogja össze, ahova a címzett nevét lehet írni.

  380 Ft

 • Holdfény ékköve

  Modern, nagyon elegáns, kellemes összhatású galambszürke meghívó. Elején fehér színű domborminta található, valamint egy ráragasztott műanyag fehér virággyöngy. A felnyitható meghívó egy világos gyöngyház lapra van ráakasztva.

  410 Ft

 • Tündérkert

  Csillámos törtfehér festékkel dekorált műanyag plexi tasakból felülről kihúzható kartonbarna betétlap. A borító elejét selyemmasni díszíti, ráragasztott törtfehér papírvirágokkal.

  410 Ft