Esküvői meghívók

 • Japán cseresznye

  Gyöngyház krém színű felnyitható tasakban egyoldalas gyöngyház krém színű betétlap. A tasak elején barackos-rózsaszínes virágminták, illetve a nyitási pontnál egy ráragasztott arany színű dísz található, barackos-rózsaszínes szalaggal. A betétlapnak csak az első oldala nyomtatható, a hátoldala fehér.

  290 Ft

 • Trüffel

  Romantikus, virágmintával lézervágott borítóban, felülről kihúzható kartonbarna betétlap. A borítót ráragasztott madzagmasni díszíti, melynek közepén egy piros papírrózsa található. A minta fekete betűszínnel, Great Vibes betűtípussal van nyomtatva.

  420 Ft

 • Életfa

  Romantikus meghívó, mely egy halvány krém, gyöngyházas lézervágott borítóból áll, belőle felül kihúzható kartonbarna betétlappal. A kihúzást egy arany színű bojt segíti.

  420 Ft

 • Versailles

  Egy lapos meghívó, kívül gyöngyház krém/drapp színben, belül matt felülettel. Három részbe kell összehajtani, így lesz látható a drapp minta az alsó részen, és fényes arany minta a felső részen. A nyitási pontot ráragasztott csepp alakú gyöngy díszíti.

  380 Ft

 • Márvány mandala

  Boríték formájúra összehajtható drapp színű meghívó, matt óarany díszítéssel. A szöveg a matt belső felületre kerülhet, kívül a papír lakkozott, ezáltal kissé gyöngyház hatású. Összehajtott állapotban egy arany csillámos matricával lehet lezárni.

  380 Ft

 • Kelet varázsa

  Különleges meghívó, mely egy virágmintás fekete tokban helyezkedik el. A borítón ráragasztott szív mintás dísz található, itt lehet felnyitni. Belül egyoldalas betétlap, mely halvány virágmintával van megnyomva.

  420 Ft

 • Rózsalugas

  Kedves, romantikus meghívó, melynek elején nyomtatott rózsaminta, fényes arannyal szegélyezve. A meghívó elején egy ráragasztott szív díszítés található, ami alatt nyitódik. A belső rész közepén halvány rózsaszínes nyomtatott virágminta.

  420 Ft

 • Ámorfa

  Kellemes színvilágú, modern meghívó, mely egy lézervágott tokból áll, benne felülről kihúzható, tejeskávé színű betétlappal. A borítót fa minta díszíti, közepében egy szívvel. A betétlap jobb felső sarka lyukasztva van, amelyre fehér selyemszalaggal kell a hozzá tartozó kis kártyát akasztani. Erre a kártyára lehet kézzel ráírni a meghívó címzettjének nevét.

  420 Ft

 • Arany szalon

  Világos krém, arany és drapp színű, betétlap nélküli meghívó. Kívül egy ráragasztott, de könnyen visszaszedhető, arany csillámmintával ellátott matrica díszíti. Felnyitva a meghívót, a papír gyönyörűen háttérmintázott, melyre sok szöveg ráfér.

  420 Ft

 • Összetartozás

  Felnyitható, romantikus, térhatású mintázattal ellátott meghívó, melynek külsejét ráragasztott ekrü selyemmasni díszíti. Felnyitás után az alsó rész szintén mintázott, erre a részre kerülhet a nyomtatott szöveg.

  420 Ft

 • A Nagy Nap

  Nagy méretű, hosszúkás meghívó, mely egy nyomtatott csipkemintás, kivágott borítóból áll, benne felülről kihúzható drapp háttérmintás betétlappal. A lap egyoldalasan nyomtatható, viszonylag sok szöveg ráfér. Tetejét utólag ráragasztott szív forma díszíti.

  420 Ft

 • Csipke álom

  Álomszép gyöngyház fehér csipkemintával domborított, kivágott felnyitható tasakban, egy szintén felnyitható, matt csontszínű betétlap található. A betétlap mintázat nélküli.

  510 Ft

 • Következő oldal