Esküvői meghívók

 • Jáspis

  Nagyon gyönyörű meghívó, mely egy téglaszínű tasakból áll, belőle felülről kivehető krémszínű betétlappal. A borító eleje bársony tapintású mintázattal van domborítva, a szív alakú kivágáson pedig egy bordó színű selyemszalag van áthúzva. A betétlapnak csak a teteje látszódik ki a tasakból, így általában a menyasszony és vőlegény neve kerül erre a részre, és a borító által takart részre pedig a szövegezés.

  380 Ft

 • Jégvirág

  Álomszép, elegáns meghívó, mely egy gyöngyház fehér boríték formájú tasakból áll, belőle egyoldalas, szintén gyöngyház fehér kivehető betétlappal. A tasak teteje teljesen bevonva csillámporral, a visszacsukódó résznél papírból készült masnival, egy pici gyöngy díszítéssel.

  380 Ft

 • Fehér fátyol

  Egyszerűen elegáns, letisztult meghívó, mely egy dombornyomott fehér tasakból áll, és egy felülről kihúzható fehér betétlapból. A belső lap teteje is dombornyomott.

  410 Ft

 • Bársony páholy

  Bordó színű, önmagában textúrázott plüss hatású borítóban, halvány krém egyoldalas betétlap, melyet oldalt lehet kihúzni. A betétlap közepén fényes arany minta található, mely belekapaszkodik a külső tokba, ezáltal csúsztatható mindkét irányban.

  410 Ft

 • Aranyló pompa

  Gyöngyház krém színű, kétoldalra szétnyitható borítóban, egyoldalas betétlap, melyre a szöveg kerül. A borítón és a betétlapon is arany színű virágminta található. A külső részt gyönyörű halványarany szaténszalag fogja össze, melyre egy kis papírcímke kerül. Erre lehet utólag ráírni a meghívott nevét.

  410 Ft

 • Pompázat

  Különleges halvány homokszínű lézervágott tokban felülről kihúzható egyoldalas aranybarna betétlap (hátoldala fehér). A külső borító elejét halvány barackszín szalag díszíti, melyen egy ráragasztott szivecske dísz található.

  410 Ft

 • Igazgyöngy

  Elegáns, hosszúkás formájú meghívó, mely egy dombornyomott, kivágott tokból áll, és egy felülről betehető betétlapból. A borító az alsó részen, és a felső részen tartja a betétlapot. A felső részt selyemszalag díszíti, tetején egy ráragasztott félgyönggyel.

  410 Ft

 • Csillámkaptár

  Csodaszép műanyag plexis meghívó, mely egy gyöngyház törtfehér betétlapból áll, melyet kívülről egy csillámporral mintázott, kinyitható plexi borító vesz körül. Elején ráragasztott selyemmasni dekorral.

  410 Ft

 • Füstkvarc

  Rendkívül elegáns, törtfehér plüss dombormintával díszített műanyag plexi borítóban gyöngyház krém egyoldalas betétlap. A külső borító találkozási pontját egy szaténmasni díszíti, melynek közepén ráragasztott bronz ékkő teszi tökéletessé a meghívót.

  410 Ft

 • Ezüstvarázs

  Exkluzív meghívó, mely egy csillámporral mintázott plexi hátlapból áll, rajta egy fényes ezüst peremű egyoldalas rátét lapból. A meghívó bal felső sarkát egy fehér/ezüst organza masni díszíti.

  410 Ft