Gyakran Ismételt Kérdések

Szükségünk lenne csak esküvőre szóló illetve vacsorás esküvői meghívókra is, ezt hogyan kell megrendelni?

Az online megrendelőforma lehetőséget ad maximálisan kettő különböző szövegvariáció beírására, illetve az egyes verziókhoz tartozó mennyiség megadására.

A képen látható zöld meghívó nagyon tetszik, de én lila színben szeretném - ez megoldható?

A meghívók már így ebben a formában kerültek előre legyártásra, ahogy a weboldalon láthatóak. Ezért utólag ezeken módosítani nem tudunk: nem lehet a barna hajú menyasszonyt szőkére festeni, nem lehet a piros autó helyett kéket tenni, stb. Az utólag rányomtatott egyedi szövegnél természetesen van lehetőség az elrendezés, betűtípus, betűszín megadására.


Személyesen is megnézhetjük a termékeket valahol?

Kizárólag webáruházként működünk, ezért személyes ügyintézés igénylése esetén valamelyik viszonteladónkat tudjuk javasolni.

Tudnátok 1-1 mintadarabot küldeni néhány meghívóból?

Amennyiben olyan meghívót választotok, amelyből az elmúlt időszakban valaki már rendelt és maradt belőle egy-két beállító példány - ezeket díjmentesen tudjuk postázni mintaként magyarországi címre. (Maximum 3 típust.) Kivétel: "C", "E", "F" kollekciós termékekből ingyenes mintadarabot nem tudunk postázni.

Lehet előre tudni, hogy a futár mikor hozza a csomagot?

Automatikus e-mail üzenetben értesítünk, amint átadjuk a csomagot a futárszolgálatnak. A kézbesítés munkanapokon munkaidőben történik, ezen belül a konkrét időpontot nem tudjuk befolyásolni. A futárszolgálat viszont sms-ben megad egy 3 órás időintervallumot, amikorra várható a kézbesítés. Ezért lehetőség szerint olyan szállítási címet adjatok meg (pl: munkahelyi) ahol valaki át tudja venni a csomagot.

Szeretnék több különböző szövegezésű meghívót készíttetni, ennek van felára?

Rendelésenként maximálisan 2 különböző szövegverzió adható meg, felár nélkül.

Nem lett elég a meghívó, megoldható-e és mennyibe kerül még néhány darab elkészítése?

Természetesen megoldható, de az utánrendelésre is ugyanazok a feltételek érvényesek mint az új megrendelésre. Ha például a minimális rendelési mennyiség 30 db, akkor utánrendelésnél is minimum ennyit lehet rendelni. Jó hír azonban, hogy a grafikai szerkesztés költségét már nem számoljuk fel újból.

A meghívó, nyomtatás, grafika szerkesztés és szállítási díjon felül milyen egyéb költségekkel kell számolni? 

Semmilyen egyéb rejtett költség nincs. Minden feltüntetett ár bruttó, azaz már tartalmazza az ÁFA-t. Minden rendelésnél egyszerűen kiszámolhatók a költségek, nem szükséges külön árajánlatot kérni.

Az ország egész területén bárhová kiszállítjátok a termékeket?

Igen, Magyarország területén belül bárhova kérhető a szállítás, a végösszeg már tartalmazza a szállítási költségét. Postafiók címre azonban a futárszolgálat nem szállít.

Külföldön élünk, lehetséges innen rendelni és ide szállítani?

Igen, megoldható a szállítás bizonyos országokba, ebben az esetben a teljes összeget kérjük előre átutalni, mivel külföldre nem tudunk utánvéttel szállítani. Az országok szállítási díjairól bővebben a Szállítás menüpontban olvashattok.

Idegen nyelvű nyomtatást is lehet kérni? Ennek van felára?

Igény szerint bármilyen idegen nyelvű szöveget is tudunk a meghívókba nyomtatni felár nélkül. Ebben az esetben azonban korlátozott a választható betűtípusok száma, mivel a honlapunkon felkínált lehetőségek közül nem mindegyik tartalmazza az adott nyelv speciális karaktereit.

Saját idézetet és szöveget is lehet kérni, vagy csak a megadottakból lehet választani? Ezért külön kell fizetni?

A meghívókba bármilyen szöveget bele tudunk nyomtatni, a honlapunkon olvashatók csak segítségképpen vannak megadva, de nem kötelező ebből választani.

Csak a megadott betűtípusokból lehet választani?

Elsősorban ezekből lehet választani. De természetesen a megrendelő kérésére bármilyen magyar ékezetes, egyéb betűtípussal is meg tudjuk szerkeszteni a meghívót, ha azt biztosítja számunkra.

Regisztráció nélkül is lehet rendelni?

Természetesen regisztráció nélkül is lehet rendelni. Regisztráció esetén azonban elmentheted kedvenceidet és a kosarad tartalmát, így a megrendelést bármikor félbeszakíthatod és később újrakezdheted, anélkül, hogy elvesznének a már beírt adatok.

Névre szóló nyomtatást is lehet kérni?

Sajnos nem tudjuk vállalni, hogy minden egyes meghívóra más és más nevet (címzett) nyomtassunk, megértéseteket köszönjük.

Pick Pack Pont Kiváló magyar tartalom – eFestival 2013 Elektronikus minősítő tanúsítvány Honlapunk elnyerte a felhasználóbarát minősítést! Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja. Új Széchenyi terv
A felhasználói élmény növelése érdekében weboldalunkon cookiekat használunk. [Adatvédelmi tájékoztató]
Elfogadom