Kedves Látogató!


Köszöntünk oldalunkon!

2002 óta foglalkozunk esküvői meghívókkal, melynek során rengeteg menyasszonnyal és võlegénnyel találkoztunk.

A párokat általában nagyon leterhelte esküvőjük szervezése, többek között a meghívók kiválasztása és megrendelése. Webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a Nagy Napra való készülődést megkönnyítsük. Nálunk számtalan gyártó meghívóit és egyéb kártyáit megtalálhatjátok egy helyen és miután kiválasztottátok a számotokra legkedvesebbet, pár kattintással meg is rendelhetitek azt. A meghívókon felül oldalunkon minden egyéb segítséget megtaláltok: különböző betűtípusok, szövegminták és idézetek közül válogathattok. Nem kell többet időpontot egyeztetni, záróra után a boltban válogatni, itt bárki bármikor kedvére nézelődhet és vásárolhat akár bankkártyás fizetéssel is.

Termékskálánkat folyamatosan bővítjük, így az esküvői kellékek mellett immár megtalálhatók keresztelő meghívók, és a téli időszakban céges évvégi üdvözlőlapok is.

Büszkék vagyunk arra, hogy megrendelőink elégedettségén felül az e-kereskedelem több elismerését is megkaptuk: webáruházunk rendelkezik a Vedd A Neten kampány jogi és fogyasztóvédelmi minősítésével, felhasználóbarát honlap címmel, valamint elnyertük az eFestival „Kiváló Magyar Tartalom” díját is.

Reméljük hamarosan Titeket is megrendelőink között üdvözölhetünk!

Addig is kellemes időtöltést kíván:

Meghívódiszkont Kft. csapata

Íme egy kis videó mindennapjainkról:

Pick Pack Pont Kiváló magyar tartalom – eFestival 2013 Elektronikus minősítő tanúsítvány Honlapunk elnyerte a felhasználóbarát minősítést! Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja. Új Széchenyi terv
A felhasználói élmény növelése érdekében weboldalunkon cookiekat használunk. [Adatvédelmi tájékoztató]
Elfogadom