2018 január 26., péntek

Szállítási idők

Amennyiben nem személyes átvételt választottatok, a meghívók elkészülését követően az összeállított csomagot átadjuk az általatok kiválasztott futárszolgálatnak. A GLS csomagpontos valamint a GLS házhozszállításos csomagok esetében a GLS futárszolgálat 24 órán belül biztosítja a csomagok kiszállítását az esetek 99%-ában.
Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a PickPackPont-os szállítás esetében az átfutási idő ennél sokkal hosszabb, mert a csomag egy bonyolultabb logisztikai rendszeren megy keresztül, ahol nincs mindennapos csomagelszállítás (sem tőlünk, sem a leadási ponton). Így előfordulhat, hogy a PickPackPontra kért csomagok kiszállításának átfutási ideje akár 1 hetet is igénybe vehet. Kérjük, amennyiben a termékeket sürgősséggel rendelted, vagy fontos a mielőbbi kiszállítása, ez esetben GLS Csomagpontos vagy GLS házhozszállításos megoldást válassz.

Pick Pack Pont Kiváló magyar tartalom – eFestival 2013 Elektronikus minősítő tanúsítvány Honlapunk elnyerte a felhasználóbarát minősítést! Cégünk a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület tagja. Új Széchenyi terv
A felhasználói élmény növelése érdekében weboldalunkon cookiekat használunk. [Adatvédelmi tájékoztató]
Elfogadom